Champagnetoren op uw bruiloft

Er is eigenlijk geen beter ‘evenement’ voor onze champagnetoren dan een bruiloft of huwelijksfeest. Een huwelijk is namelijk een viering van de liefde en dit is volgens ons de beste reden voor een feest. En bij een feest hoort een feestelijk drankje; champagne of prosecco! Proost samen met uw dierbaren op uw geluk. 

Vergeet het ouderwetse dienblad en laat de champagne serveren door onze chique champagneheren en –dames vanaf de unieke Premium Champagnetoren. Meer dan 200 weddingplanners gingen u voor! Omdat deze champagnetoren op wielen staat is het mogelijk om de toren op het “moment suprême” de zaal in te rijden voor het optimale wauw-effect bij uw gasten.

champagnetoren-op-bruiloft

Indien gewenst kunnen wij de namen van het bruidspaar graveren in de glazen. We kunnen ook de bruidegom de eerste fles champagne met een sabel laten openslaan (sabrage). Wilt u de toren aankleden met schitterende bloemen; geen probleem. We kunnen de toren vullen met iedere gewenste drank en zodoende hebben we voor ieder budget de optimale champagnetoren. Vertel ons uw wensen en wij laten ze uitkomen.