Een champagnetoren huren op personeelsfeest of zakelijk evenement

Wanneer u een champagnetoren wenst te huren voor een zakelijk evenement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in het verleden op meer dan 500 bedrijfsevenementen champagnetorens mogen verzorgen en dit is dan ook onze corebusiness. Successen worden gevierd met bubbels!

Mogelijkheden

In de afgelopen jaren hebben wij op vrijwel alle denkbare evenementen champagnetorens verzorgd. Een ding hadden ze allemaal in het gemeen; er mocht iets gevierd worden. Het meeste worden wij ingehuurd voor:

✓ Openingen (Sligro groothandels, Pathé bioscopen, horecazaken etc.)
✓ Productlanceringen (Heinken, Samsung, Gemeente Amsterdam) 
✓ Personeelsfeesten (te veel om op te noemen)

De torens zijn bijzonder geschikt om:

✓ Uw medewerkers en relaties van een warm welkom te voorzien
✓ Een toost mee uit te brengen na een speech van de directeur
✓ Media aandacht te genereren

zakelijke champagnetoren voor Pathé bioscopen

 

Wij beschikken over twee soorten torens voor bedrijfsevenementen; de Premium Champagnetoren en de reusachtige Grand Tower Deluxe. Welke toren u ook kiest, u mag er vanuit gaan dat we de kleur van de verlichting afstemmen op uw logo en dat de torens uitgeserveerd worden door knappe champagneheren en -dames. Daarnaast bepaalt u ook zelf welke champagne wij schenken. Op die manier kunnen wij voor ieder budget een passende champagnetoren verzorgen.

Themafeesten zoals great gatsby 

Premium Champagnetoren Great Gatsby

De laatste jaren worden onze champagnetorens vaak gehuurd op personeelsfeesten waarbij er een thema is. Denk hierbij aan een great gatsby feest, casino night, bal masque, James Bond feest,  of roaring twenties feest. Voor ieder feest hebben we de juiste aankleding. Vraag hier naar.

 

Branding

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw merk goed zichtbaar te hebben. Uw gasten of bezoekers dienen immers te weten wie hen deze unieke beleving aanbied. Om deze reden kunnen wij een poster met uw boodschap of logo op de gehele voet van de champagnetoren trekken. Hierdoor kan er geen misverstand ontstaan over wie er op uw evenement op bubbels trakteert! Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de jurkjes en overhemden van onze medewerkers te bedrukken met uw logo.

Creëer een uniek proost moment met uw collega’s en/of relaties! Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Wij zitten voor u klaar! Tel. 088 2035100