Heeft u de ruimte en wilt u écht uitpakken? Dan voorzien we u graag van ons paradepaard(je):

De Grand Tower Deluxe

Deze reusachtige champagnetoren is speciaal voor ons ontworpen en gebouwd. Hierdoor bestaat er geen tweede van deze champagnetoren in de wereld en huurt u dus een zeer exclusieve champagnetoren. De Grand Tower Deluxe is het grootste champagnemeubel ter wereld en heeft op diverse chique evenementen geschitterd in binnen en buitenland.

zakelijke champagnetoren voor Pathé bioscopenDe voordelen van de Grand Tower Deluxe

Deze indrukwekkende champagnetoren:

 Beschikt over sterke LED-verlichting in honderden kleuren
 Zorgt gegarandeerd voor media aandacht; Iedereen wil ermee op de foto
 Heeft geen instortingsgevaar
 Biedt plaats aan maximaal 1.500 champagne flûtes
 Is volledig te ‘branden’ met uw logo
 Voorkomt knoeien en spillage
Is ook als prosecco-toren verkrijgbaar
Is scherp geprijsd

Deze champagnetoren is bijzonder geschikt voor ontvangsten bij bedrijfsevenementen en gala´s. Daarnaast wordt de toren ook veel ingezet bij openingen, zoals we hebben gedaan bij diverse vestigingen van Sligro, Pathé bioscopen en grote kantoorpanden.

Wanneer u een goed gevulde champagnetoren wenst, maar 1500 flûtes met champagne te veel is, dan hebben wij hier een oplossing voor. Wij vullen wij de overige flûtes met gekleurd water (champagnekleur). Voor uw gasten ziet de champagnetoren er dan altijd goed gevuld uit, terwijl de toren bijvoorbeeld maar voor 1/3 gevuld is met echte champagne. Heeft u liever een compactere champagnetoren? Dan is er de Premium Champagnetoren.

 

Het lijkt ons fantastisch om ook uw bezoekers, gasten of collega’s te mogen verwonderen met onze dienstverlening. Benieuwd naar wat de champagnetoren kost? Vraag dan een offerte aan en wij sturen u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur.