Geen evenement is hetzelfde en daarom passen wij onze champagnetorens altijd aan bij uw wensen. Wij kunnen de kleur van de toren en onze kleding aan ieder gewenst thema aanpassen. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Great Gatsby themafeesten bijvoorbeeld een speciale outfit die we dragen. Naast dat de champagnetorens op zichzelf al een fantastische indruk maken, bieden we diverse extra opties en decoratiemogelijkheden.

Champagne bloem

De Wild Hibiscus is speciaal gekweekt voor champagne. Deze bloem is eetbaar maar geeft vooral een fantastisch effect in combinatie met champagne.

Gekleurde champagne

Champagne draagt van zichzelf al een mooie gouden kleur. Toch kan het leuk zijn om de kleur van de champagne aan te passen aan het thema van uw evenement. Met onze natuurlijke kleurstoffen zorgen wij dat onze champagne uw kleur draagt.

Sabrage

Een eeuwenoude kunst die zijn oorsprong vindt in de tijd van Napoleon. Uw champagne wordt op spectaculaire wijze geopend en zorgt voor een extra feestelijk effect voor uw gasten.

Fruit

Champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort kunnen wij ook leveren. Dit zorgt voor een traktatie voor het oog en een heerlijke lekkernij voor uw gasten.

Rookeffect

Door middel van droogijs kunnen wij de toren voorzien van een rookgordijn. Dit zorgt, i.c.m. de LED-verlichte toren, voor een fantastisch effect.

Branding

Als no-label bedrijf tonen wij geen logo of bedrijfsnaam van onszelf op de toren of bar. We bieden u wel de mogelijkheid om de toren te voorzien van uw eigen logo. Dit doen wij d.m.v. een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) waardoor het lijkt alsof het uw eigen toren of bar is!

Benieuwd naar de kosten van bovenstaande opties? Wij helpen u graag met een passende offerte. Tel. 024 3572761