Een champagnetoren maakt uw bedrijfsfeest, bruiloft of gala onvergetelijk voor uw gasten. Uw gasten hebben dit namelijk nog nooit eerder gezien.

Champagnetoren op locatiechampagnetoren op locatie

Onze gastvrije champagneheren en -dames heten uw gasten welkom op een spectaculaire manier of maken van het proostmoment een unieke ervaring.
Voor ieder budget is er de perfecte champagnetoren. Of u nu de Premium champagnetoren of de Grand Tower Deluxe kiest, onze champagnetorens hebben een revolutionair nieuw design.

Ouderwetse champagnetorens

Vroeger bouwden we onze champagnetorens door coupes op elkaar te stapelen. Dit had verschillende nadelige gevolgen. De glazen liepen namelijk in elkaar over waardoor;

– Een groot aantal glazen niet te drinken is omdat deze tot de rand gevuld zijn
– De champagne moet in brede coupes uitgeschonken worden in plaats van flûtes waardoor aroma’s en de bubbel sneller verloren gaat
– De toren heeft een kans op instorten en is niet verplaatsbaar
– Er wordt veel champagne of prosecco verspilt
– Het wordt gegarandeerd knoeien

Onze nieuwe champagnetorens

We pakken het nu helemaal anders aan. We beschikken over twee type champagnetorens van verschillende groottes waarbij de flûtes niet op elkaar staan, maar op glazen plateaus. Op deze manier huurt u altijd de champagnetoren van de juiste grootte zonder bovenstaande nadelen. Mocht u toch liever een gestapelde toren wensen dan kunnen wij u daar uiteraard ook in voorzien.

Wij bieden u de keuze uit de volgende twee, scherp geprijsde, champagnetorens:

Premium Champagnetoren (tot 350 glazen)

Onze Premium Champagnetoren is verrijdbaar en bestemd voor 80 tot 350 flûtes. Lees meer!

Grand Tower deluxe (vanaf 350 glazen)

Deze champagnetoren zal het centrale punt van uw evenement vormen waarbij de grootte van de toren uw gasten zal overweldigen. Lees meer!

Ongeacht welke champagnetoren we op uw locatie mogen verzorgen, u kunt er gegarandeerd van zijn dat wij het tot in de puntjes verzorgen. Uw evenement moet er een worden die uw gasten nooit meer zullen vergeten, en daar gaan wij bij helpen.