Waarom verhuren wij champagnetorens op locatie?

Wij zijn gek op twee dingen: Bubbelende wijnen en op feesten ‘werken’. Een champagnetoren op een evenement verzorgen voelt voor ons dan ook eigenlijk niet als werken.

Wij houden van prosecco en champagne

We hebben er tientallen geproefd en weten er veel vanaf; champagne en prosecco. Zodoende kunnen we u ook altijd een goed advies geven in welke drank het meest geschikt is voor het beschikbare budget. Welke drank het ook wordt, het is onze taak om voor een perfecte smaakbeleving te zorgen. Denk hierbij aan de juiste temperatuur, glaswerk en een dikke glimlach bij het uitserveren.

Wij houden van aandachtWaarom verhuren wij champagnetorens op locatie? Lees meer over ons

Het klinkt misschien een beetje raar, maar het is wel echt zo. Daarom hebben we schitterende champagnetorens laten ontwerpen waar u niet om heen kunt. De gezichten van gasten die de champagnetoren voor het eerst zien, went nooit. We vinden het leuk om ons chique aan te kleden en gasten een warm welkom te heten. Het draait natuurlijk niet om ons, maar om de gasten op uw evenement. Enthousiasme, service en gastvrijheid zijn dan ook onze kernwaarden.

Wij komen graag naar feesten toe

Inmiddels schitteren onze champagnetorens op tientallen feesten en evenementen per jaar. Daarnaast worden we ingehuurd door vrijwel alle grote evenementenlocaties en evenementenbureaus. Mogen we ook bijdragen aan het succes van uw feest?