Wat is er mogelijk?

Onze champagnetorens hebben de afgelopen tien jaar op honderden feesten en evenementen geschitterd. We hebben alles dus al wel een keer meegemaakt. En omdat wij snappen dat geen evenement hetzelfde is, zijn onze champagnedames en -heren erg flexibel. Met het juiste overleg durven we te stellen dat vrijwel al uw wensen waargemaakt kunnen worden.

Voor welke evenementen is een champagnetoren geschikt?

Een glas bubbels is een feestelijke drankje. Prosecco of champagne is daarom geschikt voor ieder evenement waarbij er iets gevierd mag worden. Onze champagnetorens worden het meest ingezet op:

✓ Bruiloften (lees meer)
✓ Zakelijke evenementen zoals personeelsfeesten (lees meer)
✓ Promotionele activiteiten (lees meer)

Omdat de champagnetorens nóg bijzonderder te maken hebben wij diverse decoratiemogelijkheden. Wacht dacht u bijvoorbeeld van bloemen in de toren of een echte sabreur?

Liever geen champagne?

Ondanks de naam champagnetoren worden onze torens meestal gevuld met prosecco. Dit is namelijk ook een heerlijke mousserende (bubbelende) wijn, alleen een stuk voordeliger geprijsd dan champagne. En omdat de meeste gasten het verschil tussen champagne en prosecco niet kennen, heeft prosecco vaak de voorkeur. Wilt u ook liever een andere drank dan champagne? Lees dan meer over ons assortiment wijnen. Wij adviseren u graag in welke champagnetoren of welke drank het meest geschikt is voor uw evenement. 

mogelijkheden van de champagnetorensWat u ook kiest, uw feest moet er een worden om nooit meer te vergeten, en daar gaan wij voor zorgen!