Champagnetoren huren in Aa en Hunze

Wil je ook een champagnetoren huren in Aa en Hunze? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw feest. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Aa en Hunze?

Wil je ook een champagnetoren huren in Aa en Hunze? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Aa en Hunze

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Aa en Hunze? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home