Home » Champagnetoren huren in Aalburg

Champagnetoren huren in Aalburg

Wil je ook een champagnetoren huren in Aalburg? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Aalburg

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Aalburg wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Aalburg

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Aalburg Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home