Home » Champagnetoren huren in Aalsmeer

Champagnetoren huren in Aalsmeer

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Aalsmeer? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardag, personeelsfeest of ander event op de planning? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Keuzes champagnetoren huren in Aalsmeer

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Aalsmeer wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Aalsmeer

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home