Champagnetoren huren in Aalten

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Aalten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de opties van een toren huren in Aalten?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Aalten wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een speciale kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het evenement organiseert.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Aalten

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Aalten? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home