Home » Champagnetoren huren in Achtkarspelen

Champagnetoren huren in Achtkarspelen

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Achtkarspelen? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne is een ware toevoeging voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Achtkarspelen

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Achtkarspelen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Achtkarspelen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Achtkarspelen? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Achtkarspelen of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home