Champagnetoren huren in Alblasserdam

Een champagnetoren huren in Alblasserdam? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Alblasserdam?

Wil je ook een champagnetoren huren in Alblasserdam? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er erg vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Alblasserdam

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Alblasserdam of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home