Home » Champagnetoren huren in Albrandswaard

Champagnetoren huren in Albrandswaard

Wil je ook een champagnetoren huren in Albrandswaard? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardag, jubileum of ander event? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne is een echte aanrader voor jouw feest. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de opties van een toren huren in Albrandswaard?

Wil je ook een champagnetoren huren in Albrandswaard? Dan zijn er verschillende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Albrandswaard

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home