Champagnetoren huren in Alkmaar

Een champagnetoren huren in Alkmaar? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de planning? Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Alkmaar

Wil je ook een champagnetoren huren in Alkmaar? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Alkmaar

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Alkmaar? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Alkmaar of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home