Home » Champagnetoren huren in Almelo

Champagnetoren huren in Almelo

Een champagnetoren huren in Almelo? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw feestje. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Almelo?

Wil je ook een champagnetoren huren in Almelo? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Almelo

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Almelo? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Almelo? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home