Champagnetoren huren in Almere

Een champagnetoren huren in Almere? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Keuzes champagnetoren huren in Almere

Wil je ook een champagnetoren huren in Almere? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Bovendien zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Almere

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Almere? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Almere of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home