Champagnetoren huren in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Alphen aan den Rijn? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog specialer. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Alphen aan den Rijn?

Wil je ook een champagnetoren huren in Alphen aan den Rijn? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Alphen aan den Rijn

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Alphen aan den Rijn of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.



Home