Champagnetoren huren in Alphen-Chaam

Een champagnetoren huren in Alphen-Chaam? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, jubileum of ander feest? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw evenement.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Alphen-Chaam

Wil je ook een champagnetoren huren in Alphen-Chaam? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Alphen-Chaam

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Alphen-Chaam? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home