Champagnetoren huren in Ameland

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Ameland? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog specialer. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Ameland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Ameland? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er erg vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Ameland

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home