Champagnetoren huren in Amersfoort

Wil je ook een champagnetoren huren in Amersfoort? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog leuker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Amersfoort

Wil je ook een champagnetoren huren in Amersfoort? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Amersfoort

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Amersfoort Contacteer en we staan je graag te woord.Home