Home » Champagnetoren huren in Amstelveen

Champagnetoren huren in Amstelveen

Wil je ook een champagnetoren huren in Amstelveen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Amstelveen

Wil je ook een champagnetoren huren in Amstelveen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk evenement neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Amstelveen

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Amstelveen? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Amstelveen Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home