Champagnetoren huren in Amsterdam

Een champagnetoren huren in Amsterdam? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement? Mooie momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Amsterdam

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Amsterdam wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er super professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Amsterdam

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Amsterdam? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Amsterdam? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home