Champagnetoren huren in Apeldoorn

Wil je ook een champagnetoren huren in Apeldoorn? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Apeldoorn?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Apeldoorn wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kleding we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Apeldoorn

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Apeldoorn Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home