Home » Champagnetoren huren in Appingedam

Champagnetoren huren in Appingedam

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Appingedam? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, jubileum of ander event? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Appingedam

Wil je ook een champagnetoren huren in Appingedam? Dan zijn er verschillende opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Appingedam

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Appingedam? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Appingedam Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home