Champagnetoren huren in Arnhem

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Arnhem? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de opties van een toren huren in Arnhem?

Wil je ook een champagnetoren huren in Arnhem? Dan zijn er veel opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Oftewel: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Arnhem

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Arnhem of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home