Champagnetoren huren in Assen

Wil je ook een champagnetoren huren in Assen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Assen

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Assen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het evenement organiseert.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Assen

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Assen? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home