Home » Champagnetoren huren in Asten

Champagnetoren huren in Asten

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Asten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een echte aanrader voor jouw evenement. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Asten

Wil je ook een champagnetoren huren in Asten? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten overal. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Asten

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Asten Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home