Champagnetoren huren in Baarle-Nassau

Wil je ook een champagnetoren huren in Baarle-Nassau? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Baarle-Nassau?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Baarle-Nassau wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Baarle-Nassau

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Baarle-Nassau? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Baarle-Nassau Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home