Home » Champagnetoren huren in Baarn

Champagnetoren huren in Baarn

Wil je ook een champagnetoren huren in Baarn? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, jubileum of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw evenement.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Baarn

Wil je ook een champagnetoren huren in Baarn? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Baarn

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Baarn Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home