Home » Champagnetoren huren in Barendrecht

Champagnetoren huren in Barendrecht

Een champagnetoren huren in Barendrecht? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Barendrecht?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Barendrecht wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Barendrecht

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Barendrecht? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Barendrecht? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home