Champagnetoren huren in Barneveld

Een champagnetoren huren in Barneveld? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Barneveld

Wil je ook een champagnetoren huren in Barneveld? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Barneveld

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Barneveld? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Barneveld of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home