Champagnetoren huren in Bedum

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Bedum? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Bedum

Wil je ook een champagnetoren huren in Bedum? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de toren er erg vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Bedum

Een toren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Bedum? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Bedum of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home