Home » Champagnetoren huren in Beek

Champagnetoren huren in Beek

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Beek? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Met een glas bubbels maak je jouw evenement nog leuker. Imponeer de gasten en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Beek

Wil je ook een champagnetoren huren in Beek? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Beek

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Beek Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home