Champagnetoren huren in Beemster

Een champagnetoren huren in Beemster? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er gauw een verjaardag, jubileum of ander feest op de planning? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Beemster

Wil je ook een champagnetoren huren in Beemster? Dan zijn er diverse opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Beemster

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Beemster? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home