Home » Champagnetoren huren in Beesel

Champagnetoren huren in Beesel

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Beesel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardag, huwelijk of ander evenement op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de opties van een toren huren in Beesel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Beesel? Dan zijn er verschillende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Oftewel: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Beesel

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Beesel Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home