Home » Champagnetoren huren in Bellingwedde

Champagnetoren huren in Bellingwedde

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Bellingwedde? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je over een tijdje een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Bellingwedde?

Wil je ook een champagnetoren huren in Bellingwedde? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Bellingwedde

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Bellingwedde of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home