Champagnetoren huren in Berg en Dal

Wil je ook een champagnetoren huren in Berg en Dal? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, huwelijk of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Berg en Dal?

Wil je ook een champagnetoren huren in Berg en Dal? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Ook zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Kortom: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Berg en Dal

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Berg en Dal Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home