Champagnetoren huren in Bergeijk

Een champagnetoren huren in Bergeijk? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Bergeijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Bergeijk? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Bergeijk

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Bergeijk? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home