Champagnetoren huren in Bergen op Zoom

Een champagnetoren huren in Bergen op Zoom? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Bergen op Zoom?

Wil je ook een champagnetoren huren in Bergen op Zoom? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Bergen op Zoom

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Bergen op Zoom? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home