Champagnetoren huren in Bergen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Bergen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de opties van een toren huren in Bergen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Bergen wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Bergen

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Bergen? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Bergen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home