Champagnetoren huren in Berkelland

Een champagnetoren huren in Berkelland? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw feestje nog specialer. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Berkelland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Berkelland? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Berkelland

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Berkelland? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Berkelland Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home