Home » Champagnetoren huren in Bernheze

Champagnetoren huren in Bernheze

Een champagnetoren huren in Bernheze? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Bernheze?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Bernheze wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Bernheze

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Bernheze? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home