Home » Champagnetoren huren in Best

Champagnetoren huren in Best

Wil je ook een champagnetoren huren in Best? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Best

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Best wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Best

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Best of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home