Champagnetoren huren in Beuningen

Wil je ook een champagnetoren huren in Beuningen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Beuningen

Wil je ook een champagnetoren huren in Beuningen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Beuningen

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Beuningen? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Beuningen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home