Champagnetoren huren in Beverwijk

Een champagnetoren huren in Beverwijk? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Beverwijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Beverwijk? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Beverwijk

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Beverwijk? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Beverwijk? Contacteer en we staan je graag te woord.Home