Home » Champagnetoren huren in Binnenmaas

Champagnetoren huren in Binnenmaas

Een champagnetoren huren in Binnenmaas? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er spoedig een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement op de agenda? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels is een echte toevoeging voor jouw feest. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de opties van een toren huren in Binnenmaas?

Wil je ook een champagnetoren huren in Binnenmaas? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de toren er erg professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Binnenmaas

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Binnenmaas Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home