Champagnetoren huren in Bladel

Een champagnetoren huren in Bladel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Bladel?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Bladel wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Bladel

Waar de toren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Bladel? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home