Champagnetoren huren in Blaricum

Wil je ook een champagnetoren huren in Blaricum? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Pak dan zeker uit. Met een glaasje bubbels maak je jouw feestje nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Blaricum?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Blaricum wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Blaricum

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Blaricum? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Blaricum of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home