Home » Champagnetoren huren in Bloemendaal

Champagnetoren huren in Bloemendaal

Een champagnetoren huren in Bloemendaal? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Bloemendaal

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Bloemendaal wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het event organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Verder zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Bloemendaal

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Bloemendaal Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home